Επίθεση σε 49χρονη στη Μεσσήνη: «Εχω μετανιώσει, θέλω να βοηθήσω την πρώην σύζυγό μου» λέει τώρα ο 50χρονος

Επίθεση σε 49χρονη στη Μεσσήνη: «Εχω μετανιώσει, θέλω να βοηθήσω την πρώην σύζυγό μου» λέει τώρα ο 50χρονος

«Τώρα συνειδητοποιώ την πράξη μου» λέει - Μάχη για να μη χάσει την όραση από το δεξί της μάτι  δίνει η 49χρονη

messini_epithesi_xr
Βαθιά συγκλονισμένος και μετανιωμένος για την «κακιά την ώρα» που τον έκανε να ρίξει το τετράλιτρο μπιτόνι ακουαφόρτε στο πρόσωπο της πρώην γυναίκας του και μητέρας έξι παιδιών, δήλωσε μέσω του συνηγόρου του Θανάση Ηλιόπουλου ο 50χρονος αυτοκινητιστής -ο οποίος φέρεται να είχε προσεχτικά σχεδιάσει την επίθεση, τα ξημερώματα της Τετάρτης στο καθαριστήριο όπου αυτή δούλευε στη Μεσσήνη.

Ο καθ’ ομολογία δράστης οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην εισαγγελέα Καλαμάτας και τού ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στην ανακρίτρια αύριο το μεσημέρι.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο δράστης σχεδίασε με λεπτομέρεια κάθε του κίνηση, αν και παρουσιάζεται μεταμελημένος και διατεθειμένος να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο και μέσο στο θύμα του, ώστε να ξεπεράσει το πολύ σοβαρό πρόβλημα όρασης από το χημικό έγκαυμα που προκάλεσε το οξύ στο δεξιό της μάτι.

Στο  μεταξύ, αγώνα για να μη χάσει την όρασή της από το ένα μάτι, αυτό στο οποίο της έριξε καυστικό υγρό ο πρώην σύζυγός της, δίνει η 49χρονη γυναίκα, στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Η 49χρονη περιέγραψε, με δηλώσεις της στο Mega, τις στιγμές τρόμου που έζησε στη διάρκεια του φρικτού περιστατικού στη Μεσσήνη.

«Στο πρόσωπο είναι και έχει κάνει ζημιά στο δεξί μου μάτι. Η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά, αλλά σταθερά, είχα ενημέρωση από τους γιατρούς μου πριν λίγο. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω, ότι η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά και σταθερά», δήλωσε η άτυχη γυναίκα για τον τραυματισμό της.

Κλείσιμο


«Έχει χημικό έγκαυμα τρίτου – τέταρτου βαθμού. Γίνεται εντατική θεραπεία. Έχουν γίνει όλες οι ενέργειες και υπάρχει σε εξέλιξη η συζήτηση εάν θα χρειαστεί η διακομιδή της σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο», πρόσθεσε για την 49χρονη η διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη.

«Έτσι μου έκαψε το πρόσωπο»

Το σχέδιο του πρώην συζύγου της, ήταν προμελετημένο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προμηθευτεί το καυστικό υγρό από κατάστημα της περιοχής την προηγουμενη ημέρα.

Η πολύτεκνη μητέρα, παρά το σοκ που υπέστη, κατάφερε να περιγράψει την επίθεση που δέχτηκε με λεπτομέρειες. «Έχω δώσει κατάθεση. Είναι όλα καταγεγραμμένα στην αστυνομία, στην κατάθεσή μου. Ό,τι δηλώσει η αστυνομία, ό,τι σας έχει πει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και για όλα».

Ο δράστης κρυβόταν πίσω από ένα δέντρο

Τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, ο δράστης έφτασε από την επιχείρηση που εργάζεται η 49χρονη με ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει παρκάρει πίσω από τα δέντρα. Ο ίδιος κρυβόταν πίσω από ένα δέντρο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του πρόσωπου του.

Λίγο αργότερα έφτασε η 49χρονη με το δικό της αυτοκίνητο, κατέβηκε και κατευθύνθηκε προς την επιχείρηση. Τότε ο πρώην άντρας της βγήκε πίσω από το δέντρο, την πλησίασε και προσπάθησε να της κλείσει το στόμα και τη μύτη με ένα πανί ποτισμένο με υγρό. Εκείνη επιχείρησε να ξεφύγει και τότε ο δράστης της έριξε στο πρόσωπο υγρό από ένα μπουκάλι που κρατούσε στο άλλο του χέρι, πριν εξαφανιστεί.

Σοκαρισμένη από την επίθεση, η 49χρονη έτρεξε να βρει καταφύγιο στο σπίτι του εργοδότη της που βρισκόταν λίγα μέτρα μακρύτερα. «Είχα ξυπνήσει για να πάω στη δουλειά. Μου χτύπησε την πόρτα και φώναζε. Άνοιξα και την είδα σε άσχημη κατάσταση, είχε βρει μια πετσέτα και προσπαθούσε να σκουπίσει το υγρό από το πρόσωπό της. Εκλαιγε πολύ! Πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία και αμέσως ήρθε και ο πατέρας μου που με βοήθησε να την μεταφέρουμε με το αυτοκίνητο μας στο νοσοκομείο», δήλωσε ο εργοδότης της 49χρονης.

Πήγε στο νοσοκομείο για να κρύψει την ενοχή του

Για να κρύψει την ενοχή του ο 50χρονος επισκέφτηκε τη γυναίκα στο νοσκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν πως από εκεί προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα και λίγο αργότερα ομολόγησε την πράξη του.

Ο δράστης δήλωσε μετανιωμένος στου αστυνομικούς, αναφέροντας πως τώρα συνειδητοποιεί το αντίκτυπο των πράξεών του. «Είμαι συγκλονισμένος, έχω μετανιώσει για αυτό που έγινε. Δεν είχα καταλάβει τι έκανα, τώρα συνειδητοποιώ την πράξη μου. Θέλω να βοηθήσω την πρώην σύζυγό μου», ήταν τα πρώτα λόγια του 50χρονου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το τριήμερο - Μετά τον Δεκαπενταύγουστο έρχονται 40αρια

Προεδρική χάρη στον επικεφαλής του ομίλου Samsung που καταδικάστηκε για διαφθορά στη Νότια Κορέα

Επιτέθηκαν στον Βασίλειο Κωστέτσο στο κέντρο της Αθήνας - «Αλλοδαποί προσπάθησαν να με κλέψουν»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης