Ξεκίνησε πριν από λίγο η επιχείρηση «Νόστος 4» για την απομάκρυνση αμάχων από την Οδησσό με κατεύθυνση τη γέφυρα Ζατόκα και προορισμό το Μπέλγκοροντ, προκειμένου να ακολουθήσει ασφαλής διέλευση στη Μολδαβία. Η εκκένωση αφορά 25 άτομα, 9 εκ των οποίων ναυτικοί Ελληνόκτητου πλοίου. Τρεις από αυτούς τους ναυτικούς είναι Έλληνες.
Η ανωτέρω πορεία θα ακολουθηθεί ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η άφιξη στη Μολδαβία αναμένεται εντός της ημέρας - πάντα εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες - όπου θα τους περιμένει κλιμάκιο από την Πρεσβεία στο Βουκουρέστι.
Την επιχείρηση συντονίζει ο Γενικός Πρόξενος στην Οδησσό Δημήτρης Δόχτσης, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Οδησσό.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.