Nέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη δράση του πρώην παρουσιαστή, Στάθη Παναγιωτόπουλου.
Ροζ βίντεο βρέθηκαν στον υπολογιστή του, με το υλικό να ερευνάται από τις αρχές. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση αναμένεται να παραλάβει μέσα στις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα των ερευνών.
Παράλληλα, έγινε γνωστό από τη δικαστική διαδικασία, το ψευδώνυμο με το οποίο ο άνθρωπος αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο.
Χρησιμοποιούσε όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα στην ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή που είναι το 1963.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.