Θρίλερ στην Κύπρο με δυο εξαφανισμένες Ρωσίδες: «Γεμάτο αίματα το σπίτι, στο εσωτερικό και στην αυλή του» λέει γείτονας

Θρίλερ στην Κύπρο με δυο εξαφανισμένες Ρωσίδες: «Γεμάτο αίματα το σπίτι, στο εσωτερικό και στην αυλή του» λέει γείτονας

Η κυπριακή αστυνομία δεν αποκλείει το γεγονός πως οι δυο γυναίκες έχουν πέσει θύματα εγκληματικής ενέργειας, ενώ για την υπόθεση έχει συλληφθεί και ανακρίνεται ένας άνδρας

kypros543
Ολοκληρώθηκε για σήμερα η έρευνα της Αστυνομίας στον Κατω Αμίναντο της Κύπρου και συγκεκριμένα στην περιοχή Καρδάμα που πιστεύεται ότι σημειώθηκε το πιθανό έγκλημα με θύματα τις δυο Ρωσίδες 43 και 33 ετών αντίστοιχα, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί από την Λάρνακα όπου διέμεναν από τις 17 Νοεμβρίου.

Η αστυνομία εντόπισε μια κηλίδα αίματος σε έναν τοίχο του σπιτιού. Η κηλίδα δεν ήταν ορατή με γυμνό μάτι και χρησιμοποιήθηκε ειδικό υπεριώδες φως για να εντοπιστεί. Επίσης βρέθηκε αίμα και σε έναν μικρό εκσκαφέα έξω από το σπίτι.

Στην κατοχή του υπόπτου που συνελήφθη βρέθηκε το κινητό της μίας γυναίκας στο οποίο υπήρχαν φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι βρισκόταν στο σημείο που εξαφανίστηκαν. Το ότι δεν βρέθηκαν άλλες φωτογραφίες ή άλλες κλήσεις τις τελευταιες ημέρες καταδεικνύει πως έχουν πέσει θύματα εγκληματικής ενέργειας και για αυτό αναζητούνται οι σοροί τους. Το αίμα που βρέθηκε στο σπίτι ταυτοποιήθηκε με την μία γυναίκα με δείγμα που λήφθηκε από την οδοντόβουρτσα της.

Σημειώνεται πως ο άνδρας που ανακρίνεται από τις κυπριακές αρχές  φαίνεται να έχει νοικιάσει το τελευταίο διάστημα το συγκεκριμένο σπίτι. Στην περιοχή που έχει αποκλειστεί από την αστυνομία μεταφέρθηκαν μέχρι και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι, καθώς εκφράζονται φόβοι πως οι δυο γυναίκες ίσως να εξακολουθούν να βρίσκονται κάπου εκεί κοντά.
kypros-gynaikes

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής, τα Κάρδαμα είναι μια αραιοκατοικημένη περιοχή, που και κάτι να συνέβη, αποκλείεται κάποιος να είδε ή να άκουσε οτιδήποτε: «Η περιοχή ολόκληρη έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς, δεν μπορούμε να περάσουμε. Εγώ έχω χωράφια εκεί κοντά και κατάφερα να πάω. Το σπίτι αυτό ανήκει σε κάποιον Κύπριο, ο οποίος το είχε νοικιάσει. Όπως έμαθα το σπίτι είναι γεμάτο αίματα τόσο στο εσωτερικό του όσο στην αυλή και στην κούπα ενός μικρού εκσκαφέα. Αυτόν που έχουν συλλάβει μπορεί και να τον έχουμε δει γιατί για να πας στον Κάρδαμο περνάς απ εδώ. Αυτή την περίοδο γίνονται πολλά έργα, που δεν ξέρουμε ποιος απ' όλους μπορεί να είναι γιατί δουλεύουν αρκετοί εκεί».

Άλλος κάτοικος της περιοχής αναφέρει πως στα Κάρδαμα οι αστυνομικοί έχουν μεταφέρει και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους: «Το σπίτι αυτό είναι μόνο του στο σημείο εκείνο κι όπως έμαθα ανήκει σε κάποιον Κύπριο, Κώστα τον λένε, ο οποίος το είχε νοικιάσει. Εκεί έμενε αυτός που έχουν συλλάβει για την υπόθεση, λένε πως είναι εργολάβος αυτός εκεί και έχει αναλάβει διάφορες δουλειές. Δεν μπορούμε να πάμε, μέχρι και σκύλους εκπαιδευμένους έχουν πάει εκεί, μήπως και βρουν τις δυο γυναίκες κάπου εκεί θαμμένες».

Για την εξαφάνιση των δυο γυναικών η κυπριακή Αστυνομία είχε προχωρήσει και στην έκδοση ανακοίνωσης: «Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπουν από τις 17/11/2021, από την οικία όπου διαμένουν στη Λάρνακα, οι Alraefsi Khaiat 43 ετών και Mariia Gazibagandova 33 ετών.
Η 43χρονη περιγράφεται ως εύσωμη, ύψους 1.60μ. περίπου, με ξανθά μακριά μαλλιά και καστανά μάτια και η 33χρονη, επίσης εύσωμη, ύψους 1.70μ. περίπου, με μαύρα μακριά μαλλιά και μαύρα μάτια. Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία λίγες μέρες μετά την αρχική ανακοίνωση έδωσαν στη δημοσιότητα εκ νέου τις φωτογραφίες των δυο γυναικών».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Πορτογαλία κατέγραψε 13 κρούσματα της «Όμικρον», όλα στην ποδοσφαιρική ομάδα της Μπελενένσες

Για πέμπτο κύμα της πανδημίας προειδοποιεί ο Φάουτσι μετά τη μετάλλαξη Omicron

Δείτε φωτογραφίες από την επιστροφή 2.500 αστυνομικών της ΔΙΑΣ στα θρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης