Όχι ένας, αλλά δύο αστακοί - αλμπίνοι πιάστηκαν στα δίχτυα των ψαράδων στο Μέιν, στις ΗΠΑ. Τα παράξενα πλάσματα συναντώνται μια φορά στα εκατό εκατομμύρια του είδους, γεγονός που κάνει τη διπλή εμφάνισή τους ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, καθώς πιάστηκαν την ίδια μέρα, αν και όχι στο ίδιο σημείο.
Σε κάθε περίπτωση, τα περίεργα και πανέμορφα πλάσματα δεν πρόκειται να καταλήξουν στο πιάτο κάποιου εκλεκτού καλοφαγά, καθώς ο ένας θα μεταφερθεί στο κρατικό Ενυδρείο του Μέιν και το άλλο στο στο Μπρουκς.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.