Με άνοδο 1% έκλεισε η Wall Street τον Απρίλιο

Με άνοδο 1% έκλεισε η Wall Street τον Απρίλιο

Η αμερικανική οικονομία αναπτύχθηκε κατά 0,7% το α' τρίμηνο, έναντι εκτιμήσεων των οικονομολόγων για ανάπτυξη 1,2%

Με άνοδο 1% έκλεισε η Wall Street τον Απρίλιο
Με πτώση έκλεισαν την Παρασκευή οι αμερικανικοί δείκτες, καθώς οι επενδυτές αξιολογούν τα εταιρικά αποτελέσματα τριμήνου και τα μακροοικονομικά στοιχεία. Ωστόσο, για τον Απρίλιο η Wall Street έκλεισε με άνοδο 1%.

Ο Dow Jones έκλεισε με πτώση 0,19% στις 20.940 μονάδες με την Intel και την Goldman Sachs να καταγράφουν τις μεγαλύτερες απώλειες. Ο S&P 500 έκλεισε με πτώση 0,19% στις 2.384 μονάδες με τις χρηματοοικονομικές μετοχές και τις τηλεπικοινωνίες να καταγράφουν τις μεγαλύτερες απώλειες. Με οριακή πτώση 0,02% στις 6.047 μονάδες έκλεισε ο Nasdaq. O τεχνολογικός δείκτης κατέγραψε τον έκτο διαδοχικό μήνα κερδοφορίας.

«Τα εταιρικά αποτελέσματα είναι λίγο απογοητευτικά όμως αυτό είναι λογικό δεδομένης της εποχικότητας που βλέπουμε συνήθως το α' τρίμηνο. Απλά υπήρχε η ελπίδα ότι η καταναλωτική και η επιχειρηματική εμπιστοσύνη θα μεταφραζόταν και σε μεγαλύτερη ανάπτυξη των μεγεθών» σχολιάζει ο Σάμερ Σαμάνα, στρατηγικός αναλυτής στο Ινστιτούτο Wells Fargo Investment.

Στο «μέτωπο» των μακροοικονομικών η αμερικανική οικονομία αναπτύχθηκε κατά 0,7% το α' τρίμηνο, έναντι εκτιμήσεων των οικονομολόγων για ανάπτυξη 1,2%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης