Η Αλεξάνδρα Γκράβας τραγούδησε με πανσέληνο στη Ρωμαϊκή Αγορά

Η Αλεξάνδρα Γκράβας τραγούδησε με πανσέληνο στη Ρωμαϊκή Αγορά

Μαγική βραδιά σε έναν από τους ωραιότερους αρχαιολογικούς χώρους

 Η Αλεξάνδρα Γκράβας τραγούδησε με πανσέληνο στη Ρωμαϊκή Αγορά
Σε ένα μαγικό “ταξίδι” σε έναν από τους ωραιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής, στην Ρωμαϊκή Αγορά, προσκάλεσε χθες το βράδυ τους φίλους της, η διάσημη Ελληνίδα μέτζο σοπράνο Αλεξάνδρα Γκράβας .

Χθες το βράδυ κάτω από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου η ερμηνεύτρια πρόσφερε μία μοναδική μουσική βραδιά με τραγούδια από όλο τον κόσμο καθώς όπως είπε η ίδια στο κοινό της όπου ταξιδεύω μαθαίνω να τραγουδώ τα τραγούδια των χωρών που με φιλοξενούν γιατί με τον τρόπο αυτό οι άνθρωποι σου ανοίγουν ευκολότερα την καρδιά τους.

Κλείσιμο


Η Αλεξάνδρα Γκράβας που έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα λυρικά θέατρα του κόσμου, κατέκτησε το κοινό με ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την Ελλάδα, το Μεξικό, την Κίνα, τον Λίβανο, τη Γαλλία και τη Γερμανία, σε έναν τόπο ιστορικά φορτισμένο, κάτω από την σκιά της Ακρόπολης, προσκεκλημένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αθηνών .
Η διεθνούς φήμης mezzo soprano επέστρεψε στην Ελλάδα για τη μοναδική συναυλία υπό τον τίτλο «Με του έρωτα τις ευωδιές» κάτω από την πανσέληνο, στη Ρωμαϊκή Αγορά, με αγαπημένα άσματα από όλο τον κόσμο.«Είμαι ενθουσιασμένη που θα εμφανισθώ σ’ αυτό το μαγικό χώρο, κάτω ακριβώς από την Ακρόπολη. Ας μην ξεχνάμε τη μοναδική συναυλία που είχε δώσει ο Μάνος Χατζιδάκις στη Ρωμαϊκή Αγορά, από την οποία κυκλοφόρησε και ο σχετικός δίσκος, με αγαπημένα τραγούδια του από το 1947-1985, που έχει μείνει κλασικός στην ελληνική δισκογραφία.



Το πρόγραμμα της βραδιάς στη Ρωμαϊκή Αγορά περιελάμβανε τραγούδια παραδοσιακά ελληνικά, αλλά καθώς και μεγάλων Ελλήνων συνθετών, «που πάντα μου αρέσει να συμπεριλαμβάνω στα προγράμματά μου», όπως είπε η Αλεξάνδρα Γκράβας που ξεσήκωσε το κοινό που τραγουδούσε όλο το βράδυ μαζί της.

Στη συναυλία συμμετείχαν οι μουσικοί: Δημήτρης Κουζής (βιολί), Γιάννης Γιοβάνος (τσέλο), Βιβή Γκέκα (μαντολίνο), Πέτρος Μπούρας (πιάνο, μουσική επιμέλεια).
Στην μαγική βραδιά παρόντες μεταξύ άλλων ήταν η Ευρυδίκη Κουρέντα γενική γραμματέας στο υπουργείο Τουρισμού, η Μιμή Ντενίση και πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού.
Χορηγοί της βραδιάς ήταν οι REAL CONSULTING, TELE TRANS, ATHOS ASSET MANAGEMENT, CLAYTON EURO RISK, APPRECOT, PALMIE BISTRO, RESET CONSULTANTS, MOVE ART, VAP LAW OFFICES, ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ και Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103,7 FM, ΤΡΙΤΟ 90,9 FM, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, bankingnews.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης