Διεκόπησαν τα γύρισματα της νέας ταινίας του Σμαραγδή στην Κρήτη

Διεκόπησαν τα γύρισματα της νέας ταινίας του Σμαραγδή στην Κρήτη

Υπάλληλοι της αρχαιολογίας έβαλαν «φρένο» στα γυρίσματα της νέας ταινίας του σκηνοθέτη στο Ενετικό φρούριο του Κούλε γιατί όπως υποστήριξαν δεν υπήρχε άδεια από το ΚΑΣ- Η απάντηση του Γιάννη Σμαραγδή

Διεκόπησαν τα γύρισματα της νέας ταινίας του Σμαραγδή στην Κρήτη
Διεκόπησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή για τη ζωή του Νίκου Καζαντζάκη, που πραγματοποιούνται στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, σταμάτησαν τα γυρίσματα που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν σήμερα, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στο Ενετικό Φρούριο του Κούλε.



Ενώ το συνεργείο βρισκόταν στον Ενετικό Φρούριο του Κούλε, υπάλληλοι της αρχαιολογίας πήγαν στο σημείο και έβαλαν «φρένο» στο προγραμματισμένο γύρισμα, επειδή όπως υποστήριξαν, δεν υπάρχει άδεια από το ΚΑΣ.
Κλείσιμο

Ο σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής, αντέτεινε στους υπαλλήλους της αρχαιολογίας ότι όχι μόνο υπάρχει η απαραίτηση άδεια από το ΚΑΣ αλλά έχει πληρωθεί και το ανάλογο παράβολο. Μάλιστα τους προέτρεψε να επικοινωνήσουν με το ΚΑΣ για να το διαπιστώσουν και οι ίδιοι.


«Όταν θέλεις να δημιουργήσεις ένα πρόβλημα, το δημιουργείς. Δυστυχώς σήμερα δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα χωρίς καν να υπάρχει», είπε Γιάννης Σμαραγδής στο cretapost.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Σμαραγδής στο cretapost, μία υπάλληλος τον απείλησε ότι αν συνεχιστούν τα γυρίσματα θα «βάλει τουρίστες» μέσα στο πλάνο.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης