Πόσο κάνει το Twingo στην Ελλάδα;

Πόσο κάνει το Twingo στην Ελλάδα;

Ένα από τα αστέρια της έκθεσης «Αυτοκίνηση 2014» είναι το νέο Twingo, με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει εκεί τις τιμές πώλησης του αυτοκινήτου πόλης.

Πόσο κάνει το Twingo στην Ελλάδα;
Το Twingo έχει τον κινητήρα τοποθετημένο πίσω και την κίνηση στους οπίσθιους τροχούς, επιλογή που έγινε με στόχο την οδική συμπεριφορά, την ευελιξία στο αστικό δίκτυο και τους διαθέσιμους χώρους.

Οι τιμές για το Renault Twingo αρχίζουν από τα 9.490 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης), ενώ η έκδοση In-Touch με τον ατμοσφαιρικό 1.000άρη των 70 PS (τεχνολογίας Euro6) κοστίζει 9.970 ευρώ, με επαρκή εξοπλισμό: 4 αερόσακοι, κλιματισμός, start/stop, προβολείς ομίχλης, ηχοσύστημα R&GO, και τις γνωστές ηλεκτρικές ευκολίες.

Η έκδοση εξοπλισμού Excite (με τον ίδιο κινητήρα) πωλείται προς 10.900 ευρώ και περιλαμβάνει επιπλέον ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, cruise control, σύστημα ειδοποίησης σε ακούσια αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας. Η Renault προσφέρει το νέο Twingo με 3ετή εργοστασιακή εγγύηση (ή 100.000 km), 3 χρόνια εγγύηση βαφής και 3 χρόνια οδική βοήθεια.

Για να διαβάσετε τη δοκιμή του νέου Twingo πατήστε ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης