Μέσα στο καλοκαίρι καταφθάνει το Nissan X-Trail

Μέσα στο καλοκαίρι καταφθάνει το Nissan X-Trail

Με το νέο Qashqai να κάνει ήδη τα πρώτα του χιλιόμετρα στους ευρωπαϊκούς δρόμους, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το λανσάρισμα του X-Trail.

Μέσα στο καλοκαίρι καταφθάνει το Nissan X-Trail
Όπως πληροφορήθηκε το C+S, η άφιξή του μεσαίου crossover των 4,63 m. στη χώρα μας προγραμματίζεται για τα τέλη Ιουλίου. Ξεχάστε τους 2λιτρους κινητήρες της προηγούμενης γενιάς, που «ακύρωναν» τα πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου εξαιτίας του ασφυκτικού ελληνικού φορολογικού πλαισίου.

Το νέο X-Trail θα διατίθεται αρχικά με τον 1.6 diesel 130 PS, τον ίδιο κινητήρα δηλαδή που εφοδιάζει το τετρακίνητο Qashqai. Ο εξαιρετικός dCi με την επαρκή ροπή των 32,6 kgm είναι ταυτόχρονα οικονομικός σε κατανάλωση.

Κλείσιμο
Στο προσθιοκίνητο Nissan X-Trail (θα υπάρχουν εκδόσεις και με το σύστημα τετρακίνησης ALL MODE 4x4i) θα εκπέμπει στο περιβάλλον μόλις 129 g. CO2 ανά km, σε συνδυασμό με το μηχανικό κιβώτιο (135 g/km με το αυτόματο XTronic). Ακόμη και στο 4×4 οι εκπομπές ρύπων διατηρούνται σε χαμηλά επίπεδα 139g/km). Οι τιμές κατανάλωσης θα ανακοινωθούν κοντά στην ημερομηνία λανσαρίσματος του μοντέλου (θα είναι περίπου 5 lt/100 km σε μεικτό κύκλο).

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης