Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο 96χρονος πρίγκιπας Φίλιππος
Ο δούκας του Εδιμβούργου εισήχθη την Τρίτη προληπτικά στο νοσοκομείο με λοίμωξη, η οποία προέκυψε από ένα προϋπάρχον πρόβλημα υγείας
Ο 96χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, ο σύζυγος της βασίλισσας της Βρετανίας Ελισάβετ, έλαβε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε για λοίμωξη.
Ο δούκας του Εδιμβούργου εισήχθη την Τρίτη προληπτικά στο νοσοκομείο με λοίμωξη, η οποία προέκυψε από ένα προϋπάρχον πρόβλημα υγείας.
Ο Φίλιππος βρίσκεται στο πλευρό της βασίλισσας καθ΄όλη τη διάρκεια της 65ετούς παραμονής της στον θρόνο.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.