Ένας αγωγός επλήγη κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων μεταξύ των ιρακινών δυνάμεων και του Ισλαμικού Κράτους, όπως έγινε σήμερα γνωστό από έναν τοπικό αξιωματούχο
Περίπου 650.000 κάτοικοι της πόλης της Μοσούλης δεν προμηθεύονται πλέον νερό, αφού ένας αγωγός επλήγη κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων μεταξύ των ιρακινών δυνάμεων και του Ισλαμικού Κράτους, έγινε σήμερα γνωστό από έναν τοπικό αξιωματούχο.
«Η ομάδα συντήρησης δεν μπορεί να φθάσει στον αγωγό διότι βρίσκεται σε μια περιοχή όπου μαίνονται συγκρούσεις» δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ο Χούσαμ αλ Αμπάρ, στέλεχος του επαρχιακού συμβουλίου της Νινευής στη Μοσούλη, μίας από τις 15 επαρχίες και προάστια της πόλης όπου υπάρχει διακοπή στην υδροδότηση.
«Αντιμετωπίζουμε μια ανθρωπιστική καταστροφή» τόνισε ο ίδιος.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.