KFC... με μαχαιροπήρουνο ο Ντόναλντ Τραμπ

KFC... με μαχαιροπήρουνο ο Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία ανέβασε στα social media φωτογραφία που τον δείχνει να τρώει fast food στο... ιδιωτικό του τζετ

KFC... με μαχαιροπήρουνο ο Ντόναλντ Τραμπ
Έβγαλε τη φωτογραφία προφανώς για να δείξει στον κόσμο ότι... είναι ένας από αυτούς. Ότι είναι απλός και ότι τρέφεται όπως ο πολύς κόσμος με fast food. Ο δισεκατομμυριούχος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, έβγαλε στα social media φωτογραφία την ώρα που απολάμβανε έναν... κουβά KFC.

Κλείσιμο


Κάθε Αμερικανός και όχι μόνο, έχει βρεθεί στην ίδια θέση, καθώς η συγκεκριμένη τροφή αποτελεί κάτι σαν... θεσμό για τη μεγάλη χώρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Αν κάποιος όμως, προσέξει καλύτερα την εικόνα, θα διαπιστώσει ορισμένες... λεπτομέρειες, που κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τον «απλό» κόσμο.

Πρώτα απ' όλα, ο Ντόναλντ Τραμπ απολαμβάνει μεν τα KCF του, αλλά... με μαχαιροπήρουνο! Ο μέσος Αμερικανός βουτάει με το χέρι την κοτομπουκιά και απολαμβάνει με πιο απλό τρόπο την τροφή του.

Δεύτερον, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος βρίσκεται μέσα στο ιδιωτικό του τζετ, το οποίο χρησιμοποιεί γαι τις μετακινήσεις του. Σαφώς και ο μέσος Αμερικανός δεν απολαμβάνει τα KFC του στο... ιδιωτικό του αεροσκάφος.

Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησε ένας... χαμός από σχόλια, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν σε άκρως ειρωνικό τόνο...






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης