Θύμα της φρενίτιδας με το παιχνίδι Pokemon Go έπεσε ένα ζευγάρι στη Δομινικανή Δημοκρατία καθώς ένας έφηβος τους έκανε τσακωτούς να κάνουν σεξ στο γραφείο την ώρα που αναζητούσε Pokemon.
Στο θολό βίντεο φαίνονται οι φιγούρες ενός άνδρα και μιας γυναίκας σε θερμές περιπτύξεις μέσα από το παράθυρο ενός κτηρίου γραφείων στην πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, Σάντο Ντομίνγκο.
Ωστόσο η γυναίκα πρωταγωνίστρια, μια γραμματέας που ακούει στο όνομα Ντιάνα Παουλίνο, και η οποία κατονομάστηκε ως η «πέτρα του σκανδάλου» αρνείται ότι είναι αυτή που απεικονίζεται στο βίντεο.
«Δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία στην οποία ανήκουν τα γραφεία στα οποία έγινε ό,τι έγινε» δήλωσε η Παουλίνο στην τοπική τηλεόραση επικαλούμενη το γεγονός ότι το στήθος της είναι μεγέθους DD ενώ η γυναίκα στο βίντεο έχει μέγεθος Α.
Κλείσιμο
Η εταιρεία στην οποία ανήουν τα γραφεία λέει από την πλευρά της ότι έχει ταυτοποιήσει το παθιασμένο ζευγάρι και έχει ξεκινήσει τη διεξαγωγή έρευνας.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους