Ο Ολάντ δεν θέλει τη βοήθεια του... Ιμπραΐμοβιτς για να γίνει δημοφιλής!

Ο Ολάντ δεν θέλει τη βοήθεια του... Ιμπραΐμοβιτς για να γίνει δημοφιλής!

Ο Σουηδός άσος είχε προσφερθεί να... συμβάλει στην ενίσχυση της δημοτικότητας του Γάλλου προέδρου

Ο Ολάντ δεν θέλει τη βοήθεια του... Ιμπραΐμοβιτς για να γίνει δημοφιλής!
«Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω». Κάπως έτσι θα μπορούσε να ερμηνεύσει κανείς την «απάντηση» του Φρανσουά Ολάντ στον Σουηδό σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος υποστήριξε σε συνέντευξή του ότι μπορεί να συμβάλει στη «δημοφιλία» του προέδρου της Γαλλίας.

«Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας υπολογίζει στη δουλειά που γίνεται, στα αποτελέσματα που θα έχουμε, στην επιτυχία (...), στην ικανότητα αντιμετώπισης των καταστάσεων και στη δράση που έχουμε αναλάβει και όχι στις προτάσεις προσφοράς υπηρεσιών ενός ποδοσφαιριστή» σχολίασε ο εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης, Στεφάν Λε Φολ, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους.

«Σκέφτομαι ότι μερικές φορές το ποδόσφαιρο δίνει πολλή φιλοδοξία, αλλά σε μια μεγάλη δημοκρατία, το πράγμα είναι μερικές φορές λίγο πιο περίπλοκο» πρόσθεσε.

Σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Le Monde, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς διαβεβαίωσε πως, πληρώνοντας τους φόρους του, «βοηθάει» τη Γαλλία «περισσότερο απ' ό,τι την βοηθάει» ο Ολάντ και πρόσθεσε, σχετικά με τον αρχηγό του γαλλικού κράτους: «Μπορώ να τον κάνω δημοφιλή, αν θέλω, αλλά δεν ξέρω αν το επιθυμώ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης