Ηράκλειο: Στα κρατητήρια ηλικιωμένος για μπαλωθιές
Όταν άναψε το κέφι στην εκδήλωση που βρισκόταν σε εξέλιξη στο σπίτι του 71χρονου, οι πυροβολισμοί στον αέρα έπεφταν σαν βροχή
Γενέθλια στα… κρατητήρια έκανε ένα κάτοικος περιοχής του Δήμου Ηρακλείου που πλήρωσε το μάρμαρο αντί για τους καλεσμένους του, οι οποίοι άρχισαν τις μπαλωθιές κατά τη διάρκεια του γλεντιού που οργάνωσε για τα 71 χρόνια ζωής που έκλεινε!
Όταν άναψε το κέφι στην εκδήλωση που βρισκόταν σε εξέλιξη στο σπίτι του 71χρονου, οι πυροβολισμοί στον αέρα έπεφταν σαν βροχή με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Όταν έφτασαν οι άνδρες της Ασφαλείας, οι καλεσμένοι είχαν σκορπίσει αλλά ο ηλικιωμένος αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιοι πυροβολούσαν.
Έτσι, συνελήφθη ο ίδιος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για άσκοπους πυροβολισμούς περιλαμβάνεται και η κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής καθώς, όταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του, βρήκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 192 φυσίγγια!
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.