Βρετανία: Παντρεμένος πλήρωσε ακριβά το «one night stand»...

Βρετανία: Παντρεμένος πλήρωσε ακριβά το «one night stand»...

Ένας παντρεμένος Βρετανός βρέθηκε για λίγο μακριά από τη γυναίκα του και θέλησε να το εκμεταλλευτεί - Κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του άγνωστη γυναίκα, που συνάντησε σε μπαρ, για ένα «one night stand» και εκείνη φρόντισε πράγματι η βραδιά να του μείνει αξέχαστη!

Βρετανία: Παντρεμένος πλήρωσε ακριβά το «one night stand»...
Ακριβά πλήρωσε το «one night stand» ένας παντρεμένος Βρετανός που βρέθηκε μακριά από τη γυναίκα του, στο Μάντσεστερ και θέλησε να εκμεταλλευτεί την ελευθερία του στο έπακρον! Ο άντρας γνώρισε σε μπαρ μια άγνωστη γυναίκα και την κάλεσε να περάσουν μαζί τη νύχτα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Κατά τις τρεις τα χαράματα ο άντρας αποκοιμήθηκε, αφού πέρασε καλά με την γυναίκα του μπαρ και στις επτά το πρωί ξύπνησε για να διαπιστώσει ότι η «γυναίκα της μιας νύχτας» είχε εξαφανιστεί και μαζί της είχαν «κάνει φτερά» το κινητό του τηλέφωνο, το πορτοφόλι του και όσα μετρητά είχε στην τσέπη του παντελονιού του! Ο άντρας τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία, που έφθασε στο ξενοδοχείο του «ζωηρού» άντρα είκοσι λεπτά αργότερα.

Οι αστυνομικοί έγραψαν στο Twitter: «Προσοχή στα one night stand! Ένας παντρεμένος που πήγε να κάνει one night stand, προσκάλεσε μια γυναίκα στις 3 το πρωί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και στις 7 είχε χάσει πορτοφόλι και κινητό!».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης