Ρόδος: 22χρονη μπήκε να κλέψει σε σπίτι και την ακινητοποίησε ο ιδιοκτήτης

Ρόδος: 22χρονη μπήκε να κλέψει σε σπίτι και την ακινητοποίησε ο ιδιοκτήτης

Μάταια άρχισε να τον παρακαλάει να μην την παραδώσει στην Αστυνομία - Εκείνος την κράτησε κλειδωμένη στο σπίτι ώσπου να φτάσουν άνδρες της Ασφαλείας που τη συνέλαβαν 

Ρόδος: 22χρονη μπήκε να κλέψει σε σπίτι και την ακινητοποίησε ο ιδιοκτήτης
Σαν πραγματική… ποντικίνα έπεσε στη φάκα μια νεαρή Ελληνίδα που θέλησε να κάνει… καριέρα διαρρήκτη και τρύπωσε σε ένα σπίτι στην πόλη της Ρόδου για να κλέψει, όταν ξαφνικά επέστρεψε ο ιδιοκτήτης του και τη βρήκε μπροστά του.

Η 22χρονη δράστιδα είχε ήδη αρπάξει ένα κουτί με χρυσαφικά μικρής αξίας το οποίο αναγκάστηκε να αφήσει όταν την ακινητοποίησε ο ένοικος του σπιτιού. Μάταια άρχισε να τον παρακαλάει να μην την παραδώσει στην Αστυνομία. Εκείνος την κράτησε κλειδωμένη στο σπίτι ώσπου να φτάσουν άνδρες της Ασφαλείας που τη συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενη για απόπειρα κλοπής, ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες.

Κλείσιμο
Ανάλογη τύχη είχε και ένας 52χρονος που αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα σπίτι στα Τρίκαλα
, αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, όμως συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και πάνω του κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Ο 52χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Το ίδιο άτυχοι στάθηκαν και δυο Ρουμάνοι ηλικίας 29 και 36 χρόνων που αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα σπίτι στην περιοχή Άκοβα του Άργους
, αλλά τους αντιλήφθηκαν περίοικοι και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που τους συνέλαβαν και τους παρέδωσαν στην Ασφάλεια Άργους όπου ανακρίνονται και για άλλες περιπτώσεις.

Ένας άλλος 43χρονος Ρουμάνος συνελήφθη στο Ξηροκάμπι Λακωνίας από αστυνομικούς της Ασφαλείας Σπάρτης, καθώς λίγο νωρίτερα είχε αποπειραθεί να τρυπώσει σε ένα σπίτι του χωριού, χωρίς να τα καταφέρει αφού έγινε αντιληπτός. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης