Οι χάκερς «χτύπησαν» τουλάχιστον 420.000 ιστοσελίδες
Ρώσοι χάκερς έκλεψαν 1,2 δισεκατομμύρια κωδικούς και διείσδυσαν σε περισσότερα από 500 εκατομμύρια διευθύνσεις mail, όπως αναφέρουν τα διεθνή αμερικάνικα ΜΜΕ.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κλοπή δεδομένων στο Διαδίκτυο.
Οι χάκερς «χτύπησαν» τουλάχιστον 420.000 ιστοσελίδες, ανέφερε ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας Hold Security, η οποία ανακάλυψε τη δράση των Ρώσων χάκερς.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.