Βρετανία: Έξαλλος ο Κάρολος με βιβλίο που μιλά για το χωρισμό του με την Νταϊάνα

Βρετανία: Έξαλλος ο Κάρολος με βιβλίο που μιλά για το χωρισμό του με την Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Κάρολος της Βρετανίας είναι έξαλλος με τον πρώην γραμματέα Τύπου του Μπάκιγχαμ, Ντίκι Άρμπιτερ, ο οποίος βγάζει βιβλίο για τη διάλυση του γάμου του διαδόχου του βρετανικού θρόνου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα...

Βρετανία: Έξαλλος ο Κάρολος με βιβλίο που μιλά για το χωρισμό του με την Νταϊάνα
«Προδότη» θεωρεί ο πρίγκιπας Κάρολος της Βρετανίας τον Ντίκι Άρμπιτερ, πρώην γραμματέα Τύπου της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ την ταραχώδη περίοδο 1988 - 2000, τότε που ο γάμος του πρίγκιπα με την Νταϊάνα περνούσε κρίση και ο πρίγκιπας διατηρούσε κρυφή σχέση με την σημερινή σύζυγό του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.


                                   
Κλείσιμο
Ο συγγραφέας με την κόρη του Βικτώρια

Τον χαρακτηρισμό αυτό δήλωσε ότι αποδίδει ο πρίγκιπας στον πρώην γραμματέα του παλατιού, «πηγή» από το Μπάκιγχαμ, στην βρετανική εφημερίδα «Sunday Mirror», μετά την αποκάλυψη ότι ο Ντίκι Άρμπιτερ, ετοιμάζεται να γράψει βιβλίο, στο οποίο αποκαλύπτει τα μυστικά της κατάρρευσης του γάμου του Καρόλου με την Νταϊάνα, αλλά θα κάνει αναφορά και στην διάλυση δύο άλλων βασιλικών γάμων!

Ο πρίγκιπας είναι «έξω φρενών», ανέφερε η «πηγή» στην εφημερίδα, επειδή βλέπει το γράψιμο του βιβλίου ως «προδοσία από ένα φίλο». Το βιβλίο αναμένεται να εκδοθεί από τις εκδόσεις Blink και σύμφωνα με τον συγγραφέα, θα μιλήσει με ειλικρίνεια για την ζωή στο παλάτι πίσω από τα παρασκήνια, όπως αυτός την βίωσε στα  δώδεκα χρόνια που υπηρέτησε την βασίλισσα.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, o 73χρονος συγγραφέας είναι ο πρώτος γραμματέας Τύπου που εργάστηκε στο Μπάκιγχαμ και πρόκειται να «βγάλει στη φόρα» τα «άπλυτα» της βασιλικής οικογένειας!

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι αξιωματούχοι του παλατιού ερευνούν το θέμα νομικά με στόχο να εμποδίσουν την έκδοση του βιβλίου, για το οποίο, όπως ισχυρίζονται, ο συγγραφέας του δεν έχει πάρει την ανάλογη άδεια, από τα πρόσωπα στα οποία θα αναφερθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης