Μόσχα: Η ΕΕ να λάβει υπόψη τα συμφέροντά της όταν αποφασίζει για κυρώσεις
«Πρόκειται για ευρωπαϊκές εταιρείες, που δραστηριοποιούνται εδώ, εργάζονται για τις ευρωπαϊκές αγορές ως επί το πλείστον και στέλνουν στην Ευρώπη βαλίτσες με χρήματα», δήλωσε ο Αντρέι Μπελούσοφ στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να λάβει υπόψη της τα συμφέροντα των ευρωπαϊκών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη Ρωσία αποφασίζοντας αν θα επιβάλλει κυρώσεις εις βάρος της Μόσχας για την ανάμειξή της στην ουκρανική κρίση, δήλωσε σήμερα ο ανώτατος οικονομικός σύμβουλος του προέδρου Πούτιν.
«Ελπίζω ότι λαμβάνοντας αυτές τις αποφάσεις...θα ληφθούν υπόψη τα συμφέροντα των ευρωπαϊκών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη Ρωσία και η εξάρτηση από αυτές.
Πρόκειται για ευρωπαϊκές εταιρείες, που δραστηριοποιούνται εδώ, εργάζονται για τις ευρωπαϊκές αγορές ως επί το πλείστον και στέλνουν στην Ευρώπη βαλίτσες με χρήματα», δήλωσε ο Αντρέι Μπελούσοφ στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Ρωσία ενδέχεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη αν οι κυρώσεις περιορίσουν τις εμπορικές της σχέσεις με άλλες χώρες.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών