Συρια: 27 νεκροί από βόμβες σε λαϊκή αγορά στο Χαλέπι
Άλλη μια ημέρα φρίκης έζησαν οι κάτοικοι της πόλης
Τουλάχιστον 27 νεκροί είναι ο απολογισμός από τη βομβιστική επίθεση σε λαϊκή αγορά στο Χαλέπι.
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει ότι η επίθεση έγινε από αεροσκάφη της συριακής πολεμικής αεροπορίας το πρωί της Πέμπτης.
Πρόκειται για την τελευταία μιας σειράς επιθέσεων που έχει εξαπολύσει το καθεστώς Άσαντ κατά των ανταρτών που κρατάνε το Χαλέπι από το Δεκέμβριο.
Οι βόμβες αυτές, σύμφωνα με τους αντάρτες, είναι μέσα σε βαρέλια γεμάτα εκρηκτικά και κομμάτια μετάλλου για να αυξήσουν τη φονική τους δύναμη που μπορεί να φτάσει έως την ισοπέδωση κτιρίων.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.