Τα Instant Articles ειναι στο olivemagazine.gr

Τα Instant Articles ειναι στο olivemagazine.gr

O νέος τρόπος για κάθε εκδότη να δημιουργεί γρήγορα, διαδραστικά άρθρα στο Facebook ειναι πλέον στο olivemagazine.gr!

Τα Instant Articles ειναι στο olivemagazine.gr
Το πρώτο site γαστρονομίας στην Ελλάδα που ενσωματώνει αυτή τη νέα υπηρεσία του Facebook για άμεση ανάγνωση περιεχομένου χωρίς καμμία καθυστέρηση!

Με λίγα λόγια, μέχρι τώρα ο μέσος όρος για να ανοίξει ένα άρθρο ήταν στα 10-12'' (ανάλογα την συσκευή και την ταχύτητα του ίντερνετ), τώρα με τα Instant Articles θα είναι σε λιγότερο από 1-2''. Ο λόγος ειναι ότι πλέον το άρθρο «σερβίρεται» άμεσα από την πλατφόρμα του Facebook και φαίνεται μόνο σε Mobile συσκευές!

Κλείσιμο


Τώρα πλέον μπορείτε να διαβάσετε τις αγαπημένες σας συνταγές μέσω του Facebook Page μας χωρίς καμία καθυστέρηση. Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μας και φυσικά όλα τα άρθρα που «μαγειρεύουν» δύο χρόνια τώρα η ομάδα του olivemagazine με εξειδικευμένους συνεργάτες: 7 καταξιωμένους σεφ (Ηλίας Μαμαλάκης, Ντίνα Νικολάου, Ελένη Ψυχούλη, Ιωάννα Σταμούλου, Ανδρέας Λαγός, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Δημήτρης Χρονόπουλος), δημοσιογράφους και φωτογράφους. 

Η πιο νόστιμη πινελιά στο διαδίκτυο, που καθημερινά σας ταξιδεύει στον κόσμο της γαστρονομίας με νέες αλλά και παραδοσιακές γεύσεις. Με 2.000 υπογεγραμμένες συνταγές που καθημερινά ανανεώνονται από 2-3 καινούριες, με σχεδόν 200 video μαγειρικής, με άρθρα, ρεπορτάζ και αφιερώματα, με γαστρονομικά ταξίδια, με προτάσεις για εστιατόρια, μπαρ και καφέ, με νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο!




Αυτός ειναι ο κόσμος του olive!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης