Σάρωσε τα βραβεία της 16ης αγωνιστικής ο Μπακασέτας
Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αναδείχθηκε MVP ενώ πέτυχε και το Καλύτερο Γκολ
Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν νικητής των βραβείων της 16ης αγωνιστικής της Superleague, αφού αναδείχθηκε MVP, ενώ πέτυχε και το Καλύτερο Γκολ.
Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ πήρε το βραβείο χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο 4-1 επί του Παναιτωλικού, καθώς είχε ένα γκολ, μία ασίστ, ενώ κέρδισε και ένα πέναλτι. Μάλιστα το απευθείας φάουλ που σημείωσε αναδείχθηκε Καλύτερο Γκολ της αγωνιστικής.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.