Ολυμπιακός: Και στο βάθος… Λεμονής

Ολυμπιακός: Και στο βάθος… Λεμονής

Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα στον Ολυμπιακό όσον αφορά την υπόθεση προπονητής, με τον χρόνο να πιέζει ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας σε έναν μήνα

Ολυμπιακός: Και στο βάθος… Λεμονής
Σε έναν μήνα από σήμερα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της επόμενης σεζόν, με την ομάδα να δίνει τον πρώτο της αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στις 25 ή 26 Ιουλίου. 

Όπως είναι αντιληπτό, ο χρόνος πιέζει ασφυχτικά πλέον τους ιθύνοντες του συλλόγου, ώστε να καταλήξουν στον «εκλεκτό» που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και στη συνέχεια στην κατάκτηση του νταμπλ. 

Κλείσιμο
Το θέμα προπονητή φαίνεται πως έχουν αναλάβει ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ενώ ο Φρανσουά Μοντέστο φαίνεται πως έχει χάσει πόντους μετά τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί στις περιπτώσεις των Γάλλων προπονητών, Γκαλτιέ και Γκαρντ. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως αύριο θα υπάρξει σύσκεψη στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, αν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να επιστρέψει στο τέλος της εβδομάδας από την Αγγλία. 

Ο χρόνος, όπως είπαμε πιέζει, και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανείς που να φαίνεται πως έχει το προβάδισμα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο λύσεις στον Ολυμπιακό: η μία είναι να προχωρήσει άμεσα στην πρόσληψη κάποιου προπονητή, με τον Τάκη Λεμονή (που είναι το πρώτο φαβορί) και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι στην κορυφή, ή να περιμένει μέχρι το τέλος του μήνα να τελειώσουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στους πάγκους των ξένων συλλόγων. 

Όσον αφορά τώρα τον Τόμας Κρίστιανσεν, παραμένει στα υπ’ όψιν της διοίκησης, αλλά η υπόθεσή του χρειάζεται υπομονή, καθώς έχει υποχρεώσεις με τον ΑΠΟΕΛ και μετά το πρωτάθλημα έχει και τον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης