Ο 57χρονος τεχνικός ανακοινώθηκε το πρωί από τον Ολυμπιακό και το απόγευμα επέστρεψε στου Ρέντη για τρίτη φορά στην καριέρα του για την πρώτη του προπόνηση
Ανακοινώθηκε το πρωί. Δεν έχασε χρόνο. Το απόγευμα είχε φορέσει την ερυθρόλευκη κι έδωσε το παρών στην προπόνηση.
Ο Τάκης Λεμονής επιστρέφει για τρίτη φορά ως προπονητής του Ολυμπιακού και με την βοήθεια του Αριελ Ιμπαγάσα προσπάθησε να μπει στο κλίμα όσον το δυνατόν γρηγορότερα. Μην ξεχνάτε πως η τελευταία φορά που βρέθηκε στην ίδια θέση ήταν πριν εννιά χρόνια.
Δείτε εικόνες από την πρώτη προπόνηση του Έλληνα τεχνικού
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.