Βίντεο: Όταν λέμε γκολ στο «παραθυράκι» αυτό εννοούμε!
Ο Αρίας, παίκτης της Μεντεγίν, έβαλε ένα εκπληκτικό γκολ στο πρωτάθλημα Κολομβίας κόντρα στην Ατλέτικο Χουίλα, με εκτέλεση φάουλ από τα 40 μέτρα και δεν άφησε στον τερματοφύλακα περιθώρια αντίδρασης
Ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς πέτυχε ο Λουίς Κάρλος Αρίας, στο ματς της Μεντεγίν με την Ατλέτικο Χουίλα για το πρωτάθλημα της Κολομβίας, στέλνοντας τη μπάλα εκεί που δεν μπορούσε ούτε με... αίτηση να την βγάλει ο τερματοφύλακας.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.