Επίδειξη ρατσισμού από οπαδούς της Τσέλσι στο Παρίσι
Αν Τσέλσι έκανε ένα θετικό βήμα για την πρόκριση της στα προημιτελικά του Champions League με το 1-1 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στην πρώτη πράξη της μονομαχίας των δύο ομάδων στο πλαίσιο της φάσης των 16 της διοργάνωσης οι οπαδοί της στο Παρίσι σημείωσαν επιεικώς ένα απαράδεκτο …αυτογκόλ και δυσφήμησαν το λονδρέζικο σωματείο.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο «Παρκ Ντε Πρενς» φίλοι των «μπλε», απέτρεψαν έναν έγχρωμο πολίτη να μπει στο μετρό, φωνάζοντας το σύνθημα «είμαστε ρατσιστές και μας αρέσει».
Συμπεριφορά που έλαβε χώρα στο σταθμό «Ρισελιέ – Ντρουό της γαλλικής πρωτεύουσας και μόνο αηδία μπορεί να προκαλέσει με τους δράστες του επεισοδίου να σπρώχνουν τον έγχρωμο άνδρα του Παρισιού στην αποβάθρα, όσες φορές επιχείρησε να μπει στο βαγόνι.
Και δεν αρκέστηκαν στη σωματική βία αλλά προχώρησαν και σε επίδειξη ρατσιστικής περηφάνιας τραγουδώντας με θράσος «είμαστε ρατσιστές, είμαστε ρατσιστές και έτσι μας αρέσει».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.