Δαγκωτό... Σπανούλης!

Δαγκωτό... Σπανούλης!

Ο Ολυμπιακός νίκησε 76-64 τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ και έκανε το 4/4 στο TOP 16 της Ευρωλίγκας

Δαγκωτό... Σπανούλης!
Στα… δύσκολα βγήκε ο αρχηγός! Για ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης τον πήρε από το... χέρι στο δεύτερο μέρος, ανοίγοντάς του το δρόμο για τη νίκη (76-64) και το 4/4 στο TOP 16 της Ευρωλίγκας! 

Στους 27 πόντους σταμάτησε ο «Kill Bill», με τον Οθέλο Χάντερ να προσθέτει από την πλευρά του άλλους 14, αλλά και να μαζεύει και 7 ριμπάουντ. Από τους Ισπανούς ξεχώρισαν οι Άνταμς και Σενγκέλια με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα. 

Κλείσιμο
Το ματς

Η κακή άμυνα του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με τις κακές επιλογές στην επίθεση, έδωσαν την ευκαιρία στη Λαμποράλ να ξεκινήσει δυνατά στο ματς και να προηγηθεί 9-3. Περίπου στα μισά, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου «έσφιξαν» την άμυνά τους και αντλώντας ενέργεια, έτρεξαν το γήπεδο, κάνοντας ένα σερί 7-0 (10-9). Όμως, η αντεπίθεση των Πειραιωτών δεν είχε συνέχεια, λόγω της αστοχίας τους, με τους Ισπανούς να παίρνουν εκ νέου το προβάδισμα, περίπου δύο λεπτά πριν το τέλος (11-16). Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν ξανά την κατάσταση, αλλά έκλεισαν την πρώτη περίοδο πίσω στο σκορ (17-18). 



Η δυσκολία του Ολυμπιακού από την περιφέρεια (0/6), αλλά από την άλλη η ευστοχία της Κούτσα έξω από τα 6,75μ. με τον Άνταμς, την έστειλαν στο +7 (19-26), στα πρώτα τρία λεπτά της δεύτερης περιόδου...

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης