Ο 37χρονος γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς δεν θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, καθώς δεν του το επέτρεψαν από τα «σπιρούνια» εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του.
Πλέον, μοιάζει απίθανο να φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος, όπως ανέφερε ο ίδιος: «Μπορώ να πω με 98% σιγουριά πως δεν θα ξαναπαίξω με την Εθνική Αργεντινής. Εάν έπαιζα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας θα ήταν σίγουρα η τελευταία παρουσία μου. Είναι δύσκολο να αποσυρθείς από αυτή την ομάδα».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;