Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ και πηγαίνει στα πλέι οφ του Γιουρόπα, κάτι που σημαίνει πως το market pool θα πάει εξολοκλήρου στον Ολυμπιακό. Πέρυσι οι ερυθρόλευκοι είχαν καρπωθεί το ποσό των 11.806.000 από το market pool. Ο πειραϊκός σύλλογος μετά την εξαιρετική του χρονιά στην Ευρώπη πέρυσι είχε λαμβάνειν το ποσό των 27.406.000. Το μπόνους συμμετοχής στους ομίλους ήταν 8.600.000.
Εκτός από την επιβράβευση αυτή για την συμμετοχή στα γκρούπ του Τσάμπιονς Λιγκ υπήρξαν και τα 3.500.000 ευρώ από τους βαθμούς που συγκέντρωσε (η νίκη πριμοδοτείται με 1.000.000 και η ισοπαλία με 500.000 ευρώ). Η πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, του είχε δώσει ακόμα 3.500.000 ευρώ. Σε αυτά τα έσοδα θα πρέπει να μπουν και τα χρήματα που εισέπραξε ο Ολυμπιακός από τις ημέρες των εντός έδρας αγώνων (έσοδα από προϊόντα του κλπ), καθώς και κάποια άλλα έσοδα που προκύπτουν από την UEFA.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.