Διδακτική εν όψει Μάλαγα, αλλά και της δύσκολης συνέχειας θα πρέπει να είναι βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα για τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Μάικ Μπατίστ.
Η ήττα που γνώρισε ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη (84-62) ήταν βαριά, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν δίδαγμα για τη συνέχεια, όπως δήλωσε ο Μάικ Μπατίστ στην «Πράσινη». Ο 36χρονος σέντερ τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να ξαναπαρατήσει έτσι κάποιο παιχνίδι και εξέφρασε την πίστη πως με σύμμαχο τον κόσμο θα έρθει την Πέμπτη η πολυπόθητη νίκη επί της Μάλαγα και μαζί η πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών