Δύο πανελλήνια ρεκόρ και μια μεγάλη επίδοση πραγματοποιήθηκαν στο απογευματινό πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Λούης Τσάτουμας προσγειώθηκε στα 8.23μ. βελτιώνοντας το πανελλήνιο ρεκόρ κατά δύο εκατοστά στο άλμα εις μήκος. Την ίδια στιγμή όμως έγινε και ο αθλητής ο οποίος κατέχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση στον κόσμο μετά τον Ρώσο, Αλεξάντερ Μένκοφ (8.30μ.).
«Είχα χρόνια να πετυχαίνω τόσο υψηλές επιδόσεις συνεχόμενα. Αισθάνομαι καλά και αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι να κάνω προπόνηση. Με τον προπονητή μου θα δούμε αν θα κάνω άλλο αγώνα πριν από το Παγκόσμιο», ανέφερε ο Τσάτουμας.
Το δεύτερο πανελλήνιο ήρθε από την Δέσποινα Ζαπουνίδου η οποία διένυσε τα 3.000 μ. βάδην σε 12.35.13 και βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο ανήκε στην ίδια με 13.01.73 από το 2013.
Κλείσιμο
Κοντά στο πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων βρέθηκε η Αθανασία Βαίτση, που ήταν τρίτη με 14.12.12. Δεύτερη με 13.54.61, ήταν η Σπυριδούλα Σταύρου.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.