Μπορεί να είναι μόλις 28 χρονών και να έχει τουλάχιστον μια πενταετία ανταγωνιστικού ποδοσφαίρου μπροστά του, όμως έχει κερδίσει τόσα πολλά τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο, που θα μπορούσε άνετα να ανοίξει το δικό του... μουσείο!
Έτσι και έπραξε λοιπόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο CR7 εγκαινίασε πριν από λίγες ημέρες τον «δικό του» χώρο στην γενέτειρα του, στις νήσους Μαδέιρα της Πορτογαλίας.
Μέχρι στιγμής, το μουσείο έχει 125 εκθέματα, αλλά έχει διαμορφωθεί και ο χώρος εκείνος που ευελπιστεί να στεγάσει τα μελλοντικά τρόπαια που θα κατακτήσει ο άσος της Ρεάλ.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!