Μία ακόμη διάκριση για τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας έγινε ο ένατος στην ιστορία που συμπληρώνει 100 εβδομάδες στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.
Περισσότερες έχουν μόνο οι Αντρέ Αγκάσι (101), Ράφα Ναδάλ (102), Μπιόρν Μποργκ (109), Τζον ΜακΕνρόου (170), Τζίμι Κόνορς (268), Ιβάν Λεντλ (270), Πιτ Σάμπρας (286) και Ρότζερ Φέντερερ (302).
«Έμαθα από μικρός να κάνω μεγάλα όνειρα και τέτοιο ήταν να γίνω το νούμερο ένα. Χρειάζονται χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης. Είναι μια μακρά διαδικασία αυτή του να γίνεις πρωταθλητής», δήλωσε ο «Νόλε», που μετά τον αποκλεισμό του από τον Τζο-Βιλφρίντ Τσονγκά στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Open του 2010 άρχισε τη ραγδαία αναρρίχησή του στην παγκόσμια κατάταξη.
Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr