Κρέπα: Η Γαλλίδα που αγαπάμε
Κρέπα: Η Γαλλίδα που αγαπάμε
Είναι λεπτή, «ευλύγιστη» και πολύ πολύ ελαφριά! Η απλούστατη αυτή λεπτή πιτούλα φτιάχνεται στο τηγάνι και είναι γαλλικής καταγωγής. Αλλάζει συχνά προφίλ κι από γλυκιά γίνεται αλμυρή, ανάλογα με τη διάθεσή μας, ενώ τρώγεται ως ορεκτικό, κυρίως πιάτο ή επιδόρπιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα