Περίεργη κλοπή σε μονή στα Καλάβρυτα

Περίεργη κλοπή σε μονή στα Καλάβρυτα

Οι άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν μόνο τον πολυέλαιο

Περίεργη κλοπή σε μονή στα Καλάβρυτα
Πιο περίεργη κλοπή δεν έχουν αναλάβει να διερευνήσουν οι αστυνομικοί του τμήματος Κλειτορίας που επιλήφθηκαν της διάρρηξης που έγινε κάποια από τις ημέρες της περασμένης εβδομάδας στη μονή των Αγίων Θεοδώρων Αροανίας στα Καλάβρυτα και έγινε αντιληπτή τη Δευτέρα.

Οι άγνωστοι ιερόσυλοι διέρρηξαν το παρεκκλήσι του μοναστηριού στο διάστημα από την προηγούμενη δευτέρα ως την περασμένη Κυριακή, αλλά δεν έκλεψαν τίποτε άλλο εκτός από τον... πολυέλαιο, που είναι αξίας 400 ευρώ! Οι αστυνομικοί κάλεσαν κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για να πάρει αποτυπώματα και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για την ασυνήθιστη κλοπή.

Κλείσιμο
*** Στόχος διαρρηκτών έγινε και ένα νηπιαγωγείο της Πάτρας, στο διάστημα από τις 6 ως τις 28 Ιουλίου που ήταν κλειστό. Οι δράστες το παραβίασαν, άρπαξαν δυο μονάδες υπολογιστών και διάφορες άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και εξαφανίστηκαν. Την υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών.

*** Κλοπή έγινε και στο νοσοκομείο της Καρδίτσας, όπου ένας 30χρονος Έλληνας άρπαξε την τσάντα μιας 53χρονης και προσπάθησε να διαφύγει. Όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και η τσάντα που είχε μέσα χρήματα, ένα κινητό και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης