Λήστεψαν ηλικιωμένη και έκαναν τρεις διαρρήξεις

Λήστεψαν ηλικιωμένη και έκαναν τρεις διαρρήξεις

Στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ληστείας ένας 19χρονος και ένας ανήλικος μόλις 16 χρόνων

Λήστεψαν ηλικιωμένη και έκαναν τρεις διαρρήξεις
Εφιαλτικές στιγμές έζησε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα μια ηλικιωμένη στα χέρια μιας συμμορίας νεαρών Ελλήνων που εισέβαλαν στο σπίτι της στην Ορεστιάδα και άρπαξαν το πορτοφόλι της που είχε μέσα 100 ευρώ και έγγραφα. Όταν η 82χρονη τους αντιλήφθηκε, δεν δίστασαν να την χτυπήσουν με γροθιές στο πρόσωπο.

Στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ληστείας ένας 19χρονος και ένας ανήλικος μόλις 16 χρόνων. Ώσπου να συλληφθούν, όμως, πρόλαβαν να διαρρήξουν την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη δυο σπίτια και ένα κατάστημα στον Πύργο Ορεστιάδας, χωρίς όμως να βρουν κάτι για να κλέψουν στο εσωτερικό τους!

Οι νεαροί είχαν και έναν 19χρονο συνεργό στις διαρρήξεις και μαζί του ήταν όταν συνελήφθησαν. Και οι τρεις έχουν απασχολήσει επανειλημμένα την Αστυνομία για κλοπές και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας με ξεχωριστές δικογραφίες για ληστεία και απόπειρα κλοπής κατά περίπτωση. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και διερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες παρανομίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης