Η βιοτεχνία κατασκευάζει διάφορα είδη ζαχαροπλαστείου με βάση το χαρτί και η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον προαύλιο χώρο της εταιρείας, όπου υπήρχαν ιδιαίτερα εύφλεκτες πρώτες ύλες
για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε βιοτεχνία στην Κάτω Τιθορέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η βιοτεχνία κατασκευάζει διάφορα είδη ζαχαροπλαστείου με βάση το χαρτί και η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον προαύλιο χώρο της εταιρείας, όπου υπήρχαν πρώτες ύλες οι οποίες ήταν ιδιαίτερα εύφλεκτες.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης, εκτός από τις δυνάμεις του κλιμακίου της Αμφίκλειας, έχουν σπεύσει ενισχύσεις και από άλλες περιοχές, όπως η Λιβαδειά, η Λαμία και άλλες περιοχές.
Κλείσιμο
Ταυτόχρονα εκδηλώθηκε πυρκαγιά κοντά και σε ένα άλλο εργοστάσιο χαρτοποιΐας, στην περιοχή της Πελασγίας. Ευτυχώς η πυρκαγιά δεν ήταν μεγάλης έκτασης και ελέγχθηκε γρήγορα από τους πυροσβέστες του κλιμακίου της Στυλίδας.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.