Καρδίτσα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέρρηξε τέσσερα σπίτια

Καρδίτσα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέρρηξε τέσσερα σπίτια

Είχαν αρπάξει μετρητά συνολικού ύψους 12.500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ

Καρδίτσα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέρρηξε τέσσερα σπίτια
Η εισβολή στο σπίτι μιας ηλικιωμένης ήταν το «κύκνειο άσμα» μιας ομάδας κακοποιών που είχαν διαπράξει τουλάχιστον τέσσερις διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας από τις 10 Δεκεμβρίου και μετά. Θεωρείται, όμως, βέβαιο ότι έχουν «χτυπήσει» πολύ περισσότερα σπίτια και η προανάκριση συνεχίζεται.

Οι τέσσερις Έλληνες ηλικίας 39, 38, 23, 25 είχαν φτάσει με ένα Ι.Χ. φορτηγό στο σπίτι της γριούλας, τρύπωσαν μέσα και άνοιξαν συρτάρια και ντουλάπια, αλλά δεν βρήκαν παρά μόνο 70 ευρώ σε ένα ερμάριο. Τα άρπαξαν και διέφυγαν με το όχημά τους, αλλά σε μικρή απόσταση εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκε το κλεμμένο ποσό, ενώ το φορτηγάκι κατασχέθηκε.

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν οι δράστες, αποκαλύφθηκαν άλλες τρεις κλοπές σε σπίτια, από τα οποία είχαν αρπάξει μετρητά συνολικού ύψους 12.500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ. Οι τέσσερις κακοποιοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές, ενώ ο 25χρονος που ήταν φυγόποινος θα εκτίσει και ποινή φυλάκισης δύο ετών που του είχε επιβληθεί για άλλη κλοπή από κοινού από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης