Αλβανός δουλέμπορος συνελήφθη στην Κακαβιά

Αλβανός δουλέμπορος συνελήφθη στην Κακαβιά

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος υποπτεύθηκαν ότι κάτι έκρυβε ο 26χρονος αλλοδαπός που εμφανίστηκε μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης και τον «ξεσκόνισαν» για τα καλά

Αλβανός δουλέμπορος συνελήφθη στην Κακαβιά
Μέλος διεθνούς κυκλώματος δουλεμπόρων που μετέφεραν μετανάστες σε χώρες της δυτικής Ευρώπης έναντι υψηλής αμοιβής, ήταν ένας νεαρός Αλβανός που αναζητούσαν οι αρχές της Ιταλίας και συνελήφθη στην Κακαβιά, όταν επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος από την πατρίδα του.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος υποπτεύθηκαν ότι κάτι έκρυβε ο 26χρονος αλλοδαπός που εμφανίστηκε μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης και τον «ξεσκόνισαν» για τα καλά. Έτσι, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις αρχές της Ιταλίας, για συμμετοχή σε διεθνή εγκληματική οργάνωση διακίνησης μεταναστών, με τελικό προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο.

Κλείσιμο
Ο νεαρός Αλβανός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου, ο οποίος διέταξε την κράτησή του ώσπου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην χώρα που τον αναζητούσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης