Τούρκοι συνελήφθησαν με κλεμμένα έγγραφα στον Έβρο
Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 50 χρόνων έφτασαν στα σύνορα προερχόμενοι από την Τουρκία με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 50χρονου που έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας
Τον ύποπτο ρόλο δυο Τούρκων που επιχείρησαν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στους Κήπους του Έβρου δείχνοντας ταξιδιωτικά έγγραφα που αποδείχθηκαν κλεμμένα από την Γερμανία, διερευνούν με προσοχή οι ελληνικές αστυνομικές αρχές.
Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 50 χρόνων έφτασαν στα σύνορα προερχόμενοι από την Τουρκία με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 50χρονου που έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας. Όμως, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το γερμανικό διαβατήριο και η ταυτότητα που έδειξε στους αστυνομικούς ο 32χρονος έχουν ακυρωθεί από τις γερμανικές αρχές ως προϊόντα υφαρπαγής.
Εκτός αυτών, ο 32χρονος είχε στην κατοχή του μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,9 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά και τα κλεμμένα έγγραφα κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο των δυο Τούρκων που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες κατά περίπτωση για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.