Μεσσηνία: Με πυροβολισμούς έδιωξαν τους επίδοξους διαρρήκτες
Ο ιδιοκτήτης του καφενείου αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις των επίδοξων εισβολέων, οι οποίοι έκαναν την εμφάνισή τους με αυτοκίνητο - Όταν επιχείρησαν να παραβιάσουν την πόρτα, βγήκε από το σπίτι του πυροβολώντας με την καραμπίνα στον αέρα
Με πυροβολισμούς στον αέρα κατάφεραν οι κάτοικοι της κοινότητας Καλογερεσίου στον Δήμο Τριφυλίας να αποτρέψουν την εισβολή διαρρηκτών στο καφενείο του χωριού και, ενδεχομένως, στα σπίτια τους τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής! Μάλιστα, δεν δίστασαν να τους καταδιώξουν.
Ο ιδιοκτήτης του καφενείου αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις των επίδοξων εισβολέων, οι οποίοι έκαναν την εμφάνισή τους με αυτοκίνητο. Όταν σταμάτησε ακριβώς έξω από το καφενείο και οι επιβάτες επιχείρησαν να παραβιάσουν την πόρτα, βγήκε από το σπίτι του πυροβολώντας με την καραμπίνα στον αέρα, ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια τους συγχωριανούς του.
Οι κακοποιοί αιφνιδιάστηκαν και άρχισαν να βρίζουν δυνατά, όμως δεν τόλμησαν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους καθώς και άλλοι κάτοικοι του χωριού άρπαξαν τα όπλα και βγήκαν σε μπαλκόνια, αυλές και το δρόμο! Έτσι, μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν με ταχύτητα, χωρίς να καταφέρουν να τους προλάβουν οι διώκτες τους που κινητοποιήθηκαν με τα αυτοκίνητά τους. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η τοπική Αστυνομία, που προσπαθεί να εντοπίσει τους άγνωστους κακοποιούς.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.