Πάτρα: Κοιμόταν δίπλα στα... χασισόδεντρα

Πάτρα: Κοιμόταν δίπλα στα... χασισόδεντρα

Πρόκειται για έναν 36χρονο που καλλιεργούσε στον χώρο όπου κοιμόταν πέντε δενδρύλλια κάνναβης

Πάτρα: Κοιμόταν δίπλα στα... χασισόδεντρα
Ούτε στον ύπνο του δεν μπορούσε να αποχωριστεί τα… χασισόδεντρα που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες, ένας 36χρονος Έλληνας από την Πάτρα που έφτασε στο σημείο να δημιουργήσει ολόκληρο θερμοκήπιο μέσα στο… υπνοδωμάτιο του.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που δέχθηκαν πληροφορίες για την παράνομη καλλιέργεια, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του υπόπτου και βρήκαν στον χώρο της κρεβατοκάμαρας το σύστημα που είχε εγκαταστήσει για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, τα οποία φώτιζε και θέρμαινε με μια λάμπα με ανακλαστήρα και τα αέριζε με έναν ανεμιστήρα. Και τα δυο, τα είχε συνδέσει με χρονοδιακόπτη ρεύματος.

Στον χώρο όπου κοιμόταν, ο 36χρονος καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια κάνναβης τα οποία κατέσχεσαν οι αστυνομικοί και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την κατηγορία της καλλιέργειας ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης