Από τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης έως και το τέλος της βάρδιας θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, όπως εξήγγειλαν. Οι γιατροί αντιδρούν στο νομοσχέδιο με το οποίο η κυβέρνηση συστήνει την Ανώνυμη Εταιρεία ΕΣΑΝ, η οποία θα διαχειρίζεται τα οικονομικά των Νοσοκομείων. Όπως τονίζουν η συγκεκριμένη κίνηση σηματοδοτεί την πλήρη απόσυρση του κράτους από τη χρηματοδότηση του δημόσιου συστήματος υγείας.
Παράλληλα, στις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης θα γίνει συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.