Πολύ τυχερές στάθηκαν δυο… τολμηρές γυναίκες που αψήφησαν τα κύματα στην παραλία Κολυμπήθρες της Τήνου και έπεσαν να κολυμπήσουν, αλλά παρασύρθηκαν από τα ισχυρά ρεύματα. Ευτυχώς γι’ αυτές, πάνω που έχαναν τις δυνάμεις τους, ένας πυροσβέστης πενταετούς υποχρέωσης έπεσε με αυτοθυσία στη θάλασσα και κατάφερε να τις σώσει!
Ο Κωνσταντίνος Κορνάρος, ο οποίος υπηρετεί ως οδηγός στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του νησιού, έτυχε να περνάει από την παραλία το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής και είδε τις δύο λουόμενες που αγωνίζονταν να κολυμπήσουν προς την ακτή χωρίς να τα καταφέρνουν. Χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο, βούτηξε και έφτασε κοντά τους τραβώντας τις προς την ακτή.
Αμέσως μόλις βεβαιώθηκε ότι και οι δυο γυναίκες ήταν καλά στην υγεία τους, ο πυροσβέστης έφυγε για να συνεχίσει την υπηρεσία του. Όμως, εκείνες δεν τον ξέχασαν. Πήγαν μαζί στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τήνου και κατέθεσαν στον διοικητή του ό,τι είχε συμβεί, αφήνοντας και μια ευχαριστήρια επιστολή για τον σωτήρα τους.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί