Βίντεο: «Ποτάμια» οι δρόμοι στο Μεσολόγγι από την κακοκαιρία
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου δέχθηκε μια κλήση για βοήθεια από ηλικιωμένη η οποία βλέποντας την στάθμη των νερών να ανεβαίνει φοβήθηκε ότι τα νερά θα μπουν στο σπίτι της
Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στο Μεσολόγγι από την ξαφνική κακοκαιρία που ξέσπασε γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα.
Η ισχυρή και με διάρκεια νεροποντή είχε ως αποτέλεσμα οι δρόμοι να πλημμυρίσουν, ενώ σε αρκετά σημεία της πόλης η στάθμη του νερού ξεπέρασε το ύψος των πεζοδρομιών. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίστηκε κυρίως στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της πόλης όπου γίνονται έργα, καθώς τα νερά κάλυψαν τελείως τα πεζοδρόμια και η οδήγηση έγινε επικίνδυνη.
Κλείσιμο
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου δέχθηκε μια κλήση για βοήθεια από ηλικιωμένη η οποία βλέποντας την στάθμη των νερών να ανεβαίνει φοβήθηκε ότι τα νερά θα μπουν στο σπίτι της και κάλεσε την Πυροσβεστική η οποία δεν χρειάστηκε να επέμβει.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»