Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων smart, εκτελεί η εταιρεία MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι η ανάκληση περιλαμβάνει 2.344 οχήματα, παραγωγής από Σεπτέμβριο 2010 έως Μάιο 2014, στα οποία ενδέχεται λόγω φθοράς να προκληθούν πιθανά βραχυκυκλώματα στην ηλεκτρονική βαλβίδα φραγής καλοριφέρ. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις δεν μπορεί να αποκλειστεί η υπερθέρμανση της βαλβίδας φραγής καλοριφέρ.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κανένα σχετικό περιστατικό, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.
Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή smart, προκειμένου να γίνει έλεγχος της βαλβίδας φραγής καλοριφέρ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης MERCEDES-BENZ στο τηλέφωνο 800 11 76000.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.