Ενα παιδί από τη Χίο αρίστευσε στις Πανελλήνιες χωρίς να έχει πάει φροντιστήριο
Παιδί στρατιωτικού, έχοντας αλλάξει μέχρι στιγμής πάνω από επτά σχολεία και χωρίς φροντιστήριο, ο Γιάννης λέει τι τον έκανε να επιλέξει τη συγκεκριμένη σχολή
Προσγειωμένος παρά τις υψηλές τους επιδόσεις, έγραψε σχεδόν 20 σε όλα τα μαθήματα (τέσσερα 20άρια και ένα 18,4 στην Έκθεση) και μπήκε πρώτος, με την υψηλότερη βαθμολογία στη σχολή του, στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο. Ο λόγος για τον Γιάννη Ασμάνη από το 2ο Γενικό Λύκειο Χίου με 19,82 τελική βαθμολογία που μίλησε στο politischios.
Παιδί στρατιωτικού, έχοντας αλλάξει μέχρι στιγμής πάνω από επτά σχολεία και χωρίς φροντιστήριο, ο Γιάννης περιέγραψε την εμπειρία του από την Αθήνα όπου βρίσκεται: «Θα συνεχίσω το διάβασμα και τη συστηματική δουλειά έτσι ώστε να αποφοιτήσω στο χρονικό διάστημα που προσδοκώ και με τον βαθμό που θα ήθελα. Η επιλογή αυτής της σχολής αντιπροσωπεύει καλύτερα τα ενδιαφέροντά μου, δεν μέτρησε τόσο η επαγγελματική μου αποκατάσταση όσο το να υπάρχει ενδιαφέρον».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.