Δεν ήταν ζωοκλέφτες οι τρεις «ποντικοί» που τρύπωσαν σε ένα ποιμνιοστάσιο το οποίο βρίσκεται στη δασική περιοχή της Δαδιάς Έβρου, αλλά... «κυνηγοί» μετάλλων που άρπαξαν ό,τι μπορούσαν και διέφυγαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση όταν είδαν να πλησιάζει ο ιδιοκτήτης.
Ο κτηνοτρόφος ενημέρωσε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που, μαζί με συνοριοφύλακες, έστησαν μπλόκα σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του Σουφλίου. Σε ένα από αυτά, στον κόμβο Μάνδρας της εθνικής οδού Αρδανίου– Ορεστιάδας, κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο και να συλλάβουν τους επιβάτες που μετέφεραν τρία αλυσοπρίονα, διάφορα εργαλεία και μεταλλικά αντικείμενα τα οποία είχαν κλέψει από το μαντρί.
Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο της 47χρονης που συνελήφθη μαζί με τον 19χρονο γιο της και την 16χρονη κόρη της. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ διαπιστώθηκε ότι μητέρα και γιος έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές μετάλλων.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!